27 Ocak 2019 Pazar

13-Ücretsiz Sinema Bileti Nasıl Kazanabilirim?


“Win-Win” yani “Kazan-Kazan” kavramını duymuşsunuzdur ya da şimdi duyduğunuz. Bugün size buradan yola çıkarak ihtiyacınıza yönelik ürün satın alıp ücretsiz sinema bileti kazanmayı sağlayan iki mobil uygulamadan bahsedeceğim: Qumpara ve Çek Kazan.


Sistem Nasıl Çalışır?


Uygulamalar size genel olarak belirli ürünlerden (Örn: Nesquik Süt ve Toz İçecek), kaç liralık alacağınızı (15 liralık), kampanyanın hangi tarihler arasında geçerli olduğunu (21 Ocak 2019 – 05 Şubat 2019), ürünü nereden alacağınızı (Tüm Marketler) ve karşılığında kaç adet sinema bileti kazanacağınızı (1 adet Cinemaximum Sinema Bileti) belirten bir kampanya açar.



Siz de önce düşünürsünüz(?) Benim “Nesquik Süt ve Toz İçecek” ihtiyacım var mı? Burada amaç, sizin ihtiyacınız üzerinden alışveriş yapıp sinema bileti ya da hediye çeki kazanmanızdır. Yoksa “sinema bileti kazanacağım” diye ihtiyacınız olmayan bir ürünü almanın gereği ve mantığı yoktur.



Sözgelimi diyelim sizin “Nesquik Süt ve Toz İçecek” ihtiyacınız var. “Tüm Marketler” dediği için, herhangi bir markete gidip “resimde görülen ve / veya belirtilen ürünlerden tek fiş” üzerinde olmak üzere “15 lira veya üzeri alışveriş” yapıp ilgili ürünlerin “fişiniz üzerinde” yer aldığını da gördükten sonra fişinizi sisteme yönergeler yardımıyla yüklüyorsunuz.



Sistem “24 saat” içinde fişinizi kontrol ediyor ve size, bir yanlışlık yoksa “sinema bileti kazandığınıza dair” bir bildirim yolluyor. Siz daha sonra belirlenen sinemalardan birine, belirlenen tarihler arasında gittiğinizde kazandığınız sinema biletinin “Bilet No ve Şifresini” gişe görevlisine veriyorsunuz, o da size sinema biletini veriyor ve filminizi izliyorsunuz.


Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar!

·         Kampanya görselini dikkatli bir şekilde okuyun ve inceleyin!
·         Kampanya görseline tıkladıktan sonraki açıklama kısmını birkaç kez okuyun!
·         “Kampanyaya Katılım Koşullarını” birkaç kez çok dikkatli bir şekilde okuyun!
·         Ürünleri almadan önce kampanyayla alakalı “anlamadığınız bir yer varsa” yetkililere sorun!
·         Ürünleri aldığınız market veya işletmeden çıkmadan fişinizi kontrol edin!
·         Ürünleri aldıktan sonra “fiş ve ürünler” biletinizi kazanana kadar elinizin altında dursun!
·         Kampanya kurallarına aykırı “fiş veya ürünler” hiçbir şekilde kabul edilmiyor!

İyi seyirler dilerim.

Not: İlgili örnek Çek Kazan uygulamasındaki bir kampanya üzerinden verilmiştir. Kampanya koşulları değişebilir.

Hiç yorum yok: